İstiklal Marşının kabulü yıl dönümü

Gündem Yayın: 12 Mart 2020 - Perşembe - Güncelleme: 12.03.2020 14:31:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1655 okunma
Google News

İstiklal Marşının kabulü yıl dönümü Tavşanlı'da coşkuyla kutlandı

 

Tuna İŞLEYEN 

 

İstiklal Marşı'nın kabulünün 99'uncu yıldönümü Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde coşkuyla kutlandı.

Tavşanlı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde İstiklal Marşı'nın kabulünün 99'uncu yıldönümü coşkuyla kutlandı.

 Tavşanlı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Anadolu Lisesi okulu  tarafından hazırlanan program büyük ilgi gördü. Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara'nın katıldığı törene, Tavşanlı Belediye Başkan yardımcısı İsmail Aka, Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman, Jandarma Komutanı Binbaşı Tuğrul Demiryürek,Tavşanlı ilçe Emniyet Müdürü Vekili Fatih Karabal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa, kamu ve kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören daha sonra Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Okay Torum günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmasını gerçekleştirdi.

Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı tiyatro, oratoryo ve Ay Yıldız Koreografisi büyük alkış aldı.

Program İstiklal Marşını ezbere okuma yarışmasında birinci olan öğrencilere ödüllerin verilmesi   ardından Mehmet Akif Ersoy şiirlerini ezbere ve güzel okuma yarışmasında birinci olan öğrencinin şiirini okuması ile sona erdi.

 

 

 

  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.