İstiklal Okulundan Kitap Okuma Farkındalığı

Eğitim Yayın: 09 Haziran 2022 - Perşembe - Güncelleme: 09.06.2022 10:31:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
635 okunma
Google News

İstiklal Okulundan Kitap Okuma Farkındalığı

 

Tuna İşleyen -  Görüntülü 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Cumhuriyet meydanında kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Tavşanlı İstiklal Okulu öğrencileri yanlarında getirdikleri çeşitli kitaplarla Cumhuriyet meydanında bir ders saati kitap okuma etkinliği düzenledi.

Kitap okuyan öğrencilere öğretmenleri, Okul idarecileri, milli eğitim şube müdürleri ve milli eğitim müdürü Salim Karaboğa da eşlik etti.

 

Şube Müdürü Asım Bulut, "Kitap okuma etkinliği farkındalığı oluşturmak için yaptığı bu kitap etkinliğini gönülden kutluyoruz. Kitap okumak bizim yapacağımız en güzel etkinliklerden bir tanesidir. Burada yapılan etkinliği takdir  ediyor ve başarılar diliyoruz" diyerek öğrencileri tebrik etti.

Okul Müdürü Mustafa Ağartan ise " Tavşanlımızda kitap okuma ile ilgili farkındalık oluşturmak adına öğrencilerimizle birlikte Cumhuriyet Meydanında kitap okuma etkinliği düzenledik. Burada öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle, milli eğitim müdürümüz  ve şube müdürlerimizle ile birlikte kitap okumanın önemini biliyoruz.  Burada da farkındalık oluşturmak adına biraraya gelerek kitap okuduk" dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.