İtfaiye Erleri Güne Spor İle Başlıyor

Spor Yayın: 10 Mayıs 2016 - Salı - Güncelleme: 10.05.2016 11:21:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3405 okunma
Google News

Kütahya’nın Tavşanlı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, sağlıklı yaşayıp güne dinç başlamak ve formda kalmak amacıyla güne spor yaparak başlıyor.

Tavşanlı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, başlattıkları uygulama ile sabah sporu yaparak güne zinde bir başlangıç yapıyor.

 Vatandaşların can ve mal güvenliği için 24 saat görev yapan itfaiye erleri sabah sporlarını itfaiye yanındaki bahçede gerçekleştiriyor.

Buradaki yürüyüş yolunda spor etkinliğine ısınarak ve koşarak başlayan itfaiye erleri daha sonra jimnastik hareketleri ile kültürfizik sporlarını yapıyor. Göreve dinç başlamak amacıyla güne sporla başlayan itfaiye erleri görevlerinin çok zor ve tehlikeli olduğunu belirterek, spor yaparak vücutlarını her türlü zorluğa karşı alıştırdıklarını söylediler.

Tavşanlı Belediyesi İtfaiye Müdürü Abdullah Ceylan gerçekleştirilen sabah sporları hakkında şunları söyledi; “ Sabahları arkadaşların işlerinde aktif olarak zinde kalmaları için sportif faaliyetleri devam ediyor. Koşu, jimnastik hareketleri ve voleybol yaparak spor faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz”. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.