Jandarmadan Operasyonlar

Asayiş Yayın: 26 Aralık 2019 - Perşembe - Güncelleme: 26.12.2019 14:51:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2202 okunma
Google News

 

 

Bağımlılık yapan, beyni uyuşturan kutularca hapı ve bağımlılık yapan maddeleri ele geçirdiler. İlgili şahısları yakaladılar. 

JANDARMA EKİPLERİ KUTULARCA HAPI ELE GEÇİRDİ 

Tavşanlı İlçe Jandarma Komutanlığı, istihbari  çalışmalar sonucunda, Narkotik ve Psikotrop Madde içeren  onlarca kutu hapların  temin ve satış yapıldığını belirleyerek, İ.S’nin ikametgahına bir operasyon düzenlediler. Yapılan aramalarda çok sayıda bağımlılık yapan ve kişileri hayattan koparan hapları ele geçirdiler. 

İ. S . yakalanarak, gerekli işlemlerinin ardından adliyeye sevkedildi. 

Kaza Yapan Araçtan  Uyuşturucu  Madde  Çıktı 

Balıköy beldesinde, meydana gelen maddi hasarlı trafik kazasında   Tavşanlı Jandarma ekipleri, atılan uyuşturucu maddeyi fark ettiler. Ekiplerin dikkati sonucunda, yere atılan maddeye el koydular. Araçta bulunan şahıslardan, R.Ç. ve T.Y gözaltına alındı. Bu konuya dönük çalışmalar başlatıldı. 

 UYUŞTURUCU MADDEDEN  ARANAN ŞAHIS YAKALANDI 

 Tavşanlı Jandarma ekipleri,  Önleyici Kolluk Faaliyeti sırasında yapılan sorgulada,   Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kullanmak, Bulundurmak suçundan yakalama kararı olduğu tespit edilen  Ç. K.’yi  yakalayarak, adliyeye intikal ettirdiler. 

Şüphe Üzerine Durdurulan Araçtan  Uyuşturucu Madde Çıktı 

Şüphe üzerine aranan , Ankara  Plakalı araçta uyuşturucu madde ele geçirildi. Araçta bulunan 3 kişi yakalandı. 

 Z. S. , M. A.  ve M. Ö. isimli şahıslarla ilgili tahkikat başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.