KIRDAR TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

KIRDAR TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

Gündem Yayın: 21 Aralık 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 21.12.2015 15:53:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4104 okunma
Google News

KIRDAR TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Kütahya Şubesi Yönetim Kurulu geçtiğimiz günlerde Uşak MÜSİAD Şube yöneticileri ile Kütahya’da bir araya geldi. Erka Çarşı Pesmet Yemek ve Kahvaltı salonunda gerçekleştirilen buluşmaya MÜSİAD Kütahya Şube Başkanı Yılmaz Kırdar, MÜSİAD Uşak Şube Başkanı Nuri Arslan ile birlikte iki şubenin Yönetim Kurulu üyeleri ve bazı Kütahya MÜSİAD üyeleri katıldı. Kahvaltılı buluşmada MÜSİAD şubeleri arasında diyalogların geliştirilmesi, işbirliklerinin yapılması gibi konular hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. MÜSİAD Kütahya Şube Başkanı Yılmaz Kırdar, Uşak heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, heyet kahvaltı sonrasında çeşitli fabrika ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

KIRDAR TECRÜLERİNİ PAYLAŞTI

MÜSİAD Kütahya Şube Başkanı Yılmaz Kırdar, geçtiğimiz günlerde davetli olarak katıldığı Haymeana Uluslar arası Öğrenci Derneği’nde tecrübelerini paylaştı. İş hayatı ve tecrübeler başlıklı toplantılarında MÜSİAD Kütahya Şube Başkanı Yılmaz Kırdar’ın tecrübe paylaşımını dinleyen öğrenciler, programın sonunda da merak ettikleri soruları sordular. Yılmaz Kırdar’ın tecrübe paylaşımı Haymeana Uluslar arası Öğrenci Derneği merkezinde gerçekleştirildi. Etkinliğe çok sayıda dernek üyesi öğrenci katıldı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.