Kaçak Moloz Sahaları Temizleniyor

Gündem Yayın: 10 Mayıs 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 10.05.2021 09:42:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1265 okunma
Google News

Kütahya Belediyesi yol kenarlarına, ormanlık alanlara ve boş arazilere bilinçsizce atılan ve çevre kirliliği ile görüntü kirliliğine yol açan moloz ve hafriyat atıklarını temizliğine devam ediyor.

Kütahya Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğünün koordineli bir şekilde kaçak olarak yapılan moloz ve hafriyat döküm saha temizliği başlattı. Çevre kirliliğine ve görüntü kirliliğine yol açan kaçak moloz ve hafriyat dökümü temizlik işlemleri devam ediyor. Ekipler şehrin farklı noktalarında izinsiz olarak yapılan moloz döküm sahalarını temizleyerek, Kütahya’nın daha temiz bir çevreye sahip olmasını sağlıyorlar.

ŞEHRİMİZİ KİRLETMEYELİM

Daha temiz bir Kütahya ve çevre için sizlerde molozlarını ve hafriyatlarınızı rastgele dökmek yerine, Kütahya Belediyesine ait 153 ve 0 274 231 12 36 numaradan yetkililere ulaşarak, moloz ve diğer inşaat atıklarınızın kapınızın önünden alınmasını sağlayabilirsiniz. Unutmayın, kaçak moloz dökümünün kanunlarca yüksek miktarlarda para cezası vardır. Daha temiz bir çevre ve Kütahya için, moloz ve hafriyatlarınızı Belediyenin ilgili numaralarını arayarak haber verin kapınızdan atıklarınızı alalım.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.