Kadın Doğum Uzmanı Halime Şencan Altınırmak Parkhayat’da

Sağlık Yayın: 21 Kasım 2019 - Perşembe - Güncelleme: 21.11.2019 15:08:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6659 okunma
Google News

Kadın Doğum Uzmanı Halime Şencan Altınırmak Parkhayat’da

 

Tavşanlı ilçesi Devlet Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı olarak görev yapan Op.Dr. Halime Şencan Altınırmak PARKHAYAT Kütahya Hastanesinde hasta kabulüne başladı.

Op.Dr. Halime Şencan Altınırmak’ın başlaması ile birlikte PARKHAYAT Kütahya hastanesinde hasta kabulüne devam eden Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı sayısı üçe yükseldi.

Hastane Direktörü Uğur Harmanda Kütahya ve bölgesinin ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetini vermek için büyük çava sarf ettiklerini bir ay gibi bir zaman dilimi içerisinde Psikiyatri, Dahiliye, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon ve Kardiyoloji branşlarında da kadrolarını güçlendireceklerini ifade etti. Açılışlarından bugüne kadar olan sürede hastaneleri ve hizmetlerine teveccüh gösteren Kütahya ve bölge halkına teşekkürlerini iletti.

 

   Kadın Hastalıkları ve Doğum  Uzmanı Op.Dr.Halime Şencan Altınırmak Kimdir?

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Halime Şencan Altınırmak 1985 Antalya ili Manavgat ilçesi doğumludur. Evli ve 1 çocuk annesidir. İlk orta ve lise eğitimini Manavgat'ta tamamlamıştır.

 Tıp eğitimine 2003-2010 yılları arasında Antalya Akdeniz Üniversitesinde başlayan Dr. Altınırmak, uzmanlık eğitimini 2012-2017 yılları arasında Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde tamamlamıştır.

2017-2019 tarihleri arasında Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Doçent Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesinde görev yapmıştır. Op. Dr. Halime Şencan Altınırmak ,asistanlık ve uzmanlık kariyeri boyunca yurt içi ve yurt dışı bir çok kongre, seminer ve kurslara katılmıştır.

Gebelik takibi, normal doğum, sezaryen doğum, laparoskopik histereskopi, vajinal estetik,infertilite (kısırlık), aşılama,  myom, kist, dış gebelik v.b kadın hastalıklarında bölge halkının aranılan hekimlerinden birisi daha olacağına inandığımız Kadın Hastalıkları ve Doğum  Uzmanı Op.Dr.Halime Şencan Altınırmak’a yeni görevinde başarılar dileriz.


 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.