Kadınlar günü özel programı

Kültür Yayın: 09 Mart 2017 - Perşembe - Güncelleme: 09.03.2017 09:20:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6186 okunma
Google News

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları Kütahya Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri Kadınlar günü özel programı ile devam etti.
Kütahya Belediyesi Kadın İş Geliştirme Merkezinde (KİŞGEM) gerçekleştirilen programda Kadın İş Geliştirme Merkezinde ki iş yeri sahibi kadınlar başarı öykülerini anlatarak desteklerinden dolayı Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğluna teşekkür ettiler.
Kadınlar gününün 1 güne mahsus olmadığını 365 günün her günü bu bilinçte olunması gerektiğini söyleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu;" Bizim kültür ve medeniyetimizde kadınların önemi 8 Martta değil 1400 sene önce hem kitabımız Kuran-ı Kerim de Nisa suresi ile hem de önderimiz Peygamber efendimizin veda hutbesinde söylediği Kadınlar size Allahın emanetidir sözü ile bize bildirilmiştir. Bizde Kadınlarımıza bu bilinç ile sahip çıkmalı ve değer vermeliyiz" dedi. 
Program Kütahya Halk eğitim Merkezi Ferace Halk oyunları topluluğunun gösterişi , ve şiir okuması ile devam etti.
Daha sonra Kadın İş Geliştirme Merkezindeki kadın girişimcilerinin eserlerini sergiledikleri standları gezen Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu da  KİŞGEM de düzenlenen yemek yarışmasına katılan kadın girişimcilere ödüllerini verdi.
Kütahya Belediyesi Kadın İş Geliştirme Merkezinde (KİŞGEM) düzenlenen programa Belediye Başkanı  Saraçoğlu, Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Kadın girişimciler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.