Kadir Özkanat Okulu’ndan büyük başarı

Spor Yayın: 19 Ekim 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 19.10.2016 16:37:34
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
6979 okunma
Google News

 

Kadir Özkanat Okulu’ndan karate,
tekvando ve kumite  dallarında büyük başarı

 

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından (ASKF) kutlanılan "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen tekvando ve kumite müsabakalarında Kadir Özkanat İlkokulu büyük başarı gösterdi.

10-16 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında karate yarışmasında Kadir Özkanat 4A Sınıfı öğrencisi Davut Tuğra Özkul il ikincisi, 1A. Sınıfı öğrencisi Burak Çanak il ikincisi,  1 B sınıfı öğrencisi Elif Özkul ise tekvando il üçüncüsü ve kumite ikincisi olarak büyük bir başarı elde ettiler.

Düzenlenen ödül töreninde konuşan Kadir Özkanat Okulu Müdürü Erdoğan Beytar, her alanda olduğu gibi okullarının spor alanında da büyük başarılar elde etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında eğitim anlayışlarında olmazsa olmaz “saygı”, “sevgi”, “disiplin”, anlayışının “her alanda mutlak başarı” sağladığının en bariz örneklerinden yaşadıklarını vurguladı.

Genç sporcuları tebrik eden Okul Müdürü Erdoğan Beytar yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Öğrencilerimiz kalbi birlik, ruhu ahenk içerisinde her alanda yetkin, ilim ve fende zirve  olduğu kadar sosyal alanlarda ve sporun pek çok dalında becerili, başarılı olduklarını göstermeleri biz öğretmenlerini de çok mutlu ediyor. Bu anlayışla Davut Tuğra Özkul, Burak Çanak ve Elif Özkul öğrencilerimizin başarılarını kurumumuz adına kutluyorum.

Nerede saygı ve sevgi var ise; orada itimat ve itaat vardır, nerede itimat ve itaat var ise; orada disiplin vardır, nerede disiplin var ise; orada huzur ve mutluluk vardır, nerede huzur ve mutluluk var ise; orada 'Mutlak Başarı' vardır. Buradan da anlıyoruz ki eğitim ve öğretim yuvamız Kadir Özkanat’ta benimsediğimiz bu anlayış her alanda ‘Mutlak Başarı’yı kazandıran anlayışımızdır."

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.