Kahraman itfaiyeciler ile birlikte

Gündem Yayın: 05 Mayıs 2022 - Perşembe - Güncelleme: 05.05.2022 11:29:03
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
879 okunma
Google News

Kahraman itfaiyeciler ile birlikte

 

Ramazan bayramını görevi başında karşılayan Kütahya Belediyesi İtfaiye müdürlüğü personelini ziyaret eden Vali Ali Çelik’i, Belediye Başkan Vekili Ömer Köse karşıladı.

Görevleri başında 7/24 özveri ile çalışan Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli ve itfaiye erlerini ziyaret eden Vali Ali Çelik, “İtfaiye erlerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Aileleri ve sevdikleriyle nice mutlu bayramlar diliyorum” dedi.

Vali Ali Çelik’e, beraberinde il protokolü ile birlikte Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür eden Belediye Başkan Vekili Ömer Köse, her bir görevin kutsal olduğunu ancak can güvenliğini korumanın daha da kutsal olduğunu ifade etti. Başkan Vekili Köse, “İtfaiye erlerimiz 7/24 görev bilinci ile bayramda da görevlerinin başında. Müdürlüğümüz personeline ve itfaiye erlerimize yaptığınız ziyaret için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.