KALİFİYE ELEMAN GÜNDEMDE

KALİFİYE ELEMAN GÜNDEMDE

Yaşam Yayın: 02 Ekim 2013 - Çarşamba - Güncelleme: 02.10.2013 08:35:53
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 53 sn.
2961 okunma
Google News

 

TAVŞANLI Kaymakamlığında kalifiye eleman ihtiyacı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu başkanlığında bir araya gelen yatırımcılar kaymakamlık toplantı salonunda kalifiyeli eleman ihtiyacının giderilmesi konusunda görüş birliğine vardılar.

Kaymakam Hatipoğlu “ Tavşanlı’ya yapılacak her türlü yatırıma destek olmaya hazırız. İş – Kur’un  çalışmalarından oldukça memnunuz. Madencilik ve enerji bölgemizde en büyük değerimiz. Ancak OSB’deki gelişmeler karşısında da çalışmalarımızı yoğunlaştırma gereği hissettik. İş adamlarımızın talepleri bizim için çok önemlidir. 2014 yılında neler yapmamız gerektiği konusunda bu toplantıyı gerçekleştirdik.” Dedi.

2013 yılında İş Kur Destekli açılan kurslarda Tavşanlı ilçesine 3 milyon TL’lik bir destek sağlandığı, bu rakamın Kütahya’da ki toplam desteğin yarısını oluşturduğu toplantıda iş kur müdürü tarafından belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.