Kamyon kablolarını kemiren fare

Yaşam Yayın: 29 Aralık 2016 - Perşembe - Güncelleme: 29.12.2016 09:08:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
7676 okunma
Google News

 

Kamyon kablolarını kemiren fare

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde arıza yapan kamyon içerisinde fare bulundu.

Kilis iline Tavşanlı’dan kömür nakliyesi yaptıktan sonra, dönüşte boş dönmemek için kamyona un saran şoför, gece Kütahya il sınırına girdiği sırada aracın lambalarının sönmesi ile kenara park etti.

Yaklaşık 3 günlük yoldan gelen ve park ettiği yerde de arıza sebebini araştıran kamyon sahibi Muzaffer Doğu, 2 gün olduğu yerde bekleyen aracında soğuktan donmuş fare buldu.

Kamyonunda battaniye, yastık ve en sonunda da elektrik kablolarının fare tarafından yendiğini belirten kamyon sahibi Muzaffer Doğu şunları söyledi; “ 1 haftadır arıza arıyoruz arabada. Kabloları yemiş içerisinde, onları yaptırdık. Tekrar arıza yaptı, sonra baktık içerisinde fare olduğunu gördük. Yolda elektrik aksamı arıza yaptı arabamın. Baktık kablolar yenmiş. Sonra baktık fare donarak ölmüş. Komple aracın göğüs kısmını dağıttık öyle bulduk arızasını.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.