KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Tuna İşleyen

Gündem Yayın: 13 Ocak 2022 - Perşembe - Güncelleme: 13.01.2022 13:31:34
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
760 okunma
Google News

MEHMET TARHAN İLKOKULU VE HAYME ANA ANAOKULU'NDAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Türk Kızılay Kütahya şubesi, Mehmet Tarhan İlkokulu ve Hayme Ana Anaokulu işbirliğiyle, Mehmet Tarhan İlkokulu'nda kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi. Yapılan kampanya gün içerisinde, öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından büyük ilgi gördü.

Mehmet Tarhan İlkokulu Müdürü Kadir Korkmaz ve Hayme Ana Anaokulu Müdürü Yalçın Kemik, yürütülen bu kampanyayı şu şekilde değerlendirdiler:
"Kan bağışı hayat kurtarır, bilinciyle bu bağışa katılan her iki okulun personeline, öğretmenlerine, velilerine, ayrıca Türk Kızılay personeline teşekkürlerimizi sunarız." 

İlk defa gerçekleştirilen bu kampanyanın gelenekselleşip her yıl yapılmasını istediklerini belirten okul müdürleri, "bağışçı sayısının ve ilginin fazla olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir" dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.