KANAL 43 TV UYDU YAYININA BAŞLIYOR

KÜTAHYA'DA EKSİKLİĞİ HİSSEDİLEN UYDU YAYINCILIĞI KONUSUNDA ÇELİKLER HOLDİNG ÖNEMLİ BİR YATIRIM YAPTI. KANAL 43 TELEVİZYONU STÜDYOLARINI HAZIRLADI VE KARASAL YAYINDAN UYDU YAYINCILIĞINA GEÇMEK İÇİN İLGİLİ KURUMLARIN ONAYINI BEKLEMEYE BAŞLADI.

Gündem Yayın: 02 Mart 2017 - Perşembe - Güncelleme: 02.03.2017 16:24:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
19719 okunma
Google News

 

Kütahya'da uydu yayıncılığına hazırlanan Kanal43 televizyonunun yöneticileri Belediye Başkanı Mustafa Güler'i ziyaret etti. Enerji sektöründe faaliyet yürüten Çelikler Holding bünyesinde yeni bir oluşuma giden ve ciddi bir yatırımla Kütahya'nın dünyaya açılan penceresi olmaya hazırlanan Kanal 43'ün Genel Müdürü Bahtiyar Ersoy, Genel Koordinatörü İbrahim Soyer ve Haber Müdürü Eray Özden Akça Başkan Mustafa Güler'e bilgiler vererek hazırlayacakları programlarla Kütahya tanıtımına destek istedi.

Kurumun Genel Müdürü Bahtiyar Ersoy "Uydu yayıncılığı konusunda Kütahya'nın eksikliğini htiği bir platform oluşturduk. Bu konuda hem ilimizde hem il dışında hemde Almanya, Fransa, Hollanda gibi yurt dışında yaşayan gurbetçilerimizin beklentisi var. Tüm işlemlerimizi tamamladık ve ilgili kurumlardan onay bekliyoruz. Kütahya'mıza ilçeleriyle birlikte çok güzel hizmetler sunacağız. Tavşanlı'nın tanıtımında da sizlerden destek bekliyoruz" dedi

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ise bu konuda atılan adımı taktirle karşıladığını ifade ederek bu hizmete öncü olan iş adamlarına ve tüm kanal çalışanlarına başarılar diledi. Başkan Güler "Televizyon yayıncılığı konusunda eski sistemlerin yerini artık uydu kanalları aldı. Bir çok ilin kendi televizyonu var. Bu sayede insanlar nerede olursa olsun özlemini çektikleri memleketleri hakkında bilgi alıyor. Kütahya'nın tanınırlığına, yaşanan olaylara ve sosyal etkinliklere ilişkin çok güzel bir hizmet olacağını düşünüyorum. Öncü olan iş adamlarını tebrik ediyor, siz çalışanlara da üstün başarılar diliyorum" diye konuştu   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.