KANAL 58'E KONUŞTU

Yaşam Yayın: 24 Mart 2017 - Cuma - Güncelleme: 24.03.2017 18:59:12
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3492 okunma
Google News

BAŞKAN GÜLER KANAL 58'E KONUŞTU
TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER KANAL 58'DE YAYINLANAN "KÜLTÜR ŞURASI" PROGRAMINA KATILDI. BAŞKAN GÜLER 16 NİSAN REFERANDUM SÜRECİ VE YATIRIMLARA DEĞİNDİ
Bölgemizde faaliyetlerini hızlandıran Kanal 58 televizyonu 16 Nisan halk oylaması öncesinde bir gününü Kütahya'ya ayırdı. Kanal 7 televizyonundaki programlarıyla tanınan Rahmi Olcay'ın moderatörlüğünü yaptığı "Kültür Şurası" adlı programa Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler   de katıldı. 
İki bölümden oluşan programın ilk bölümünde Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi'ni değerlendiren Başkan Güler, istikrarlı bir Türkiye için 16 Nisan'da "Evet" çıkması gerektiğini, Tavşanlı'da bu yeni sistemin getirilerini anlatmak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Başkan Güler "Geçmişte yaşanan sıkıntıları hepimiz çok iyi hatırlıyoruz. Ak Parti hükümetleriyle yani koalisyonsuz idarelerin kazanımlarını da halkımız çok iyi analiz ediyor. Son olarak 15 Temmuz hain darbe girişimi, yani ülkeyi kaosa sürüklemek, eski güçsüz Türkiye'ye sürüklemek isteyenlerin amaçlarına bakılınca bizim istikrar ve kararlılık adına yeni bir yönetim sistemine geçmemiz zaruri olmuştur. Yok efendim diktatörlük geliyor, tek adamlık geliyor söylemlerinin de halk nezdinde değerinin olmadığını görüyorum. Yine yönetimi millet belirleyecek, beğenmediği takdirde 5 yıl sonra hadi kardeşim sen bir kenara çekil diyecek. Avrupa'nın son tavrı da ortada. Tüm demokratik ve insani değerleri altına alarak ülkemize saldırıyorlar. Gelişmelere bu açıdan da bakarsak doğru yoldayız demektir. Biz Tavşanlımızda toplumun çeşitli kesimleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor, merak ettikleri konulara açıklık getirerek görüşlerimizi iletiyoruz. Hayırlısıyla 16 Nisan'dan sonra Türkiye ecdadımızın izinde adalet ve insanlık namına yeniden ayağa kalkmanın, mazlumların sesi ve savunucusu yolunda büyük bir güç olmanın adımlarını atacaktır" dedi. 
Programın ikinci bölümünde ise Tavşanlı yatırımlarından söz eden Belediye Başkanı Mustafa Güler, içme suyu projesi, kavşaklar projesi ve Bedesten'den çevre yoluna, Göbel Termal Tesisleri'nden, Moymul tarihi hamamına kadar birçok konuda izleyenlere bilgiler aktardı. Kültür Şurası programına Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayır başta olmak üzere Kütahya Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.