Kar sonrası çalışmalar devam ediyor

Yaşam Yayın: 15 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 15.02.2021 10:07:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1198 okunma
Google News

Meteorolojinin verdiği bilgiler doğrultusunda, akşam saatlerinde etkili olan ve halen etkisini artırarak sürdüren kar yağışına karşı, Kütahya İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, sahada görevinin başında çalışmalarını 24 saat esasına göre devam ediyorlar. 218 köy yolumuzda kar yağışının yoğun bir biçimde devam etmesi sebebiyle yol açma çalışmalarımız aralıksız olarak devam ederken akşam saatlerinde bu köy yollarının ulaşıma açılması hedefleniyor.

Kütahya İl Özel İdaresi olarak 13 tanesi merkez ilçemizde, 2 ekip Domaniç'te, iki tanesi Gediz-Şaphane ilçemizde, 2 ekibimiz Simav-Pazarlar ilçemizde, 2 ekibimiz Tavşanlı ilçemizde  ve diğer ilçelerimizde de birer ekip olmak üzere toplamda 28 ekip ve 21 adet de ilçelerimizde bulunan ekiplerle birlikte 49 ekiple sahadayız.

Kütahya İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri 20'si Greyder olmak üzere 54 iş makinesi 23 servis aracı ve 119 personel ile hizmet veriyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.