Kara gün dostu mesleki eğitim

Eğitim Yayın: 22 Nisan 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 22.04.2020 15:15:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2407 okunma
Google News

*Kara gün dostu mesleki eğitim* 
Ilçemiz Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, dünya olarak geçirdiğimiz şu zor günlerde ilçemizdeki sağlıkçılarımıza destek olmaya devam ediyor. 

Okulları bünyesinde bulunan 3 Boyutlu yazıcılar ile sağlık çalışanlarının ihtiyaç duydukları aparatları üretiyorlar. 

Ürettikleri siperliklerin ardından şimdi de sağlıkçılarımızın olmazsa olmazı ağız ve yüz maskelerinin uzun süreli kullanımını kolaylaştıracak bir aparat ürettiler.  

Üretilen 73 adet kulak koruyucu aparatı Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdiresi Emel Karaca'a teslim eden Okul Müdürü Okay Torun "Her zaman olduğu gibi yine zor günlerde meslek liselerinin can siperane bir çalışma içerisinde ülkemize hizmet ettiğini" belirtti. 

Okul Bilişim Teknolojileri öğretmenlerinden Remzi Tevfik Yücel ise " şuanda günlük  30 adet kulak koruyucu aparat ürettiklerini, hastane personelinin yanı sıra aile sağlık merkezleri için de üretim yapmayı planladıklarını" söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.