Karakova’da Futbol Heyecanı

Spor Yayın: 24 Mayıs 2016 - Salı - Güncelleme: 24.05.2016 18:39:47
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
3776 okunma
Google News

Karakova’da Futbol Heyecanı
TAVŞANLI BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN VE 5 TAKIMIN KATILDIĞI OLGUNLAR TURNUVASI KARAKOVA SEMT SAHALARINDA OYNANAN İKİ MÜSABAKA İLE START ALDI

 Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Olgunlar Turnuvası’nda heyecan başladı. Kaymakamlık ile Linyit Veteranlar’ın maçıyla start alan müsabakalara spor severlerde ilgi gösteriyor.

45 yaş üzerinde futbol tutkunlarını karşı karşıya getiren organizasyonda Kaymakamlık takımının üstün oyununa sahne olan ilk maçta gol sesi çıkmadı ve taraflar bir puana razı oldu.

Grup maçları hafta içi 18:00 ila 20:00 saatleri arasında oynanıyor. 1 Haziran’da finalistler belli olacak. 3 Haziran Cuma günü yarı final maçlarının heyecanı yaşanacak. 5 Haziran Pazar günü ise şampiyon takım belli olacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.