KARAKOVA'DA SON AŞAMASINA GELİNEN PROJE

Spor Yayın: 02 Ekim 2018 - Salı - Güncelleme: 02.10.2018 18:55:17
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
3396 okunma
Google News

MURAT CENGİZ "TAVŞANLI BU MODERN TESİSLE 30 YIL ARKASINA BAKMAZ"

KÜTAHYA ASKF BAŞKANI MURAT CENGİZ KARAKOVA'DA SON AŞAMASINA GELİNEN PROJE HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİ PAYLAŞTI. BU TESİS SAYESİNDE TAVŞANLI'NIN 30 YIL ARKASINA BAKMAYACAĞINI KAYDEDEN MURAT CENGİZ, BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER'E SPOR CAMİASI ADINA TEŞEKKÜR ETTİ.

Tavşanlı Belediyesi'nin spor severler ve ilçe halkı adına yürüttüğü Karakova Semt Sahaları Projesinde sona gelindi. Yüklenici firma tek sahada elektrik işleri ve sosyal yapıya fayans döşeme işini tamamladıktan sonra yenilenen sahaları Tavşanlı Belediyesi'ne teslim edecek. Ardından tesisler haftada toplam 18 müsabakanın oynandığı futbol camiasının hizmetine sunulacak. 
Bu konu hakkında konuşan Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'e geçmiş olsun dileklerini ileterek yapılan hizmetten dolayı spor camiası adına teşekkür dileklerini iletti.

- TAVŞANLI 30 YIL ARKASINA BAKMAYACAK. BAŞKANIMIZIN ESERİ BU TESİS İLÇELERİMİZE ÖRNEK OLACAK. 
Sözlerine Karakova Semt Sahaları'nın Kütahya futbolundaki önemine değinerek başlayan ASKF Başkanı Murat Cengiz, burada toplam 34 kulübün haftada 18 müsabakada sportif faaliyet içerisinde olduğunu, yapılan yeni tesislerinde Kütahya sporuna büyük değer kattığını kaydetti. Murat Cengiz "
Karakova semt sahalarında 3 adet sahamız bulunuyor. Geçtiğimiz aylarda Belediye Başkanımızın da bulunduğu bir heyet Spor Toto Teşkilatını ziyaret etmiş ve proje geliştirilmesi için karar alınmıştı. Belediye Başkanımız Mustafa Güler'in büyük katkısıyla ilçeler bazında muhteşem bir tesis inşa edildi. Bugün Tavşanlı'mızda genç takımları da düşünürsek haftada 18 maç oynanıyor. Açıkçası içerisinde 8 adet soyunma odaları, otoparkı, sosyal donatılar, mescidi, kafeteryası, koltuklu yeni tribünleri bulunan bu muhteşem tesisin kabulünü bizler dört gözle bekliyoruz. Tavşanlı ilçemizin spor camiası Belediye başkanımız Mustafa Güler'in bu muhteşem çalışmasıyla 30 yıl geriye bakmadan yoluna devam edecektir" dedi

- BAŞTA BAŞKANIMIZ GÜLER OLMAK ÜZERE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Karakova sahalarının inşasında emeği geçen kişi ve kurumlara teşekkür eden ASKF Başkanı Murat Cengiz sözlerini şöyle tamamladı; "Bu muhteşem hizmette olağan üstü çabası olan değerli Tavşanlı Belediye Başkanımız Mustafa Güler başta olmak üzere başkan yardımcılarımız, daire müdürlerimiz ve yüklenici firmaya Kütahya ASKF yönetimi adına teşekkür ediyorum. Ben buradaki sahalara spora emeği geçmiş kişilerin isminin verilmesini öneriyorum. Sahalarımız o unutulmaz isimlerle özdeşleşmiş ve daha da değerli hale gelmiş olur"

- BAŞKANIMIZI EN KISA SÜREDE YENİDEN GÖREVİNİN BAŞINDA GÖRMEK İSTİYORUZ.

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da Baypass ameliyatı geçirerek hızla sağlığına kavuşan Belediye Başkanı Mustafa Güler'e geçmiş olsun dileklerini de ileten ASKF Başkanı Murat Cengiz "Başkanımız geçtiğimiz günlerde önemli bir operasyon geçirdi. Kendisinin hızla sağlığına geri döndüğü haberlerini almak biz spor camiasını da mutlu ediyor. Başarılı başkanımız sayın Mustafa Güler'e bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi ileterek saygılarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.