Karayollarımız Ve Demiryollarımız Kesişmeyecek

Karayollarımız Ve Demiryollarımız Kesişmeyecek

Ekonomi Yayın: 05 Mart 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 05.03.2016 13:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4051 okunma
Google News

 Karayollarımız Ve Demiryollarımız Kesişmeyecek

Ak Parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu yaptığı basın açıklaması ile Tavşanlı’da bulunan hemzemin geçitlere üst geçit yapılacağını belirtti.

Kavuncu yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi,

“ 17 Eylül 2014 tarihinde yapmış olduğumuz basın açıklamasıyla artık karayollarımızla demiryollarımız kesişmeyecek demiştik. Bu kapsamda TCDD 7.Bölge Müdürlüğü sorumluluk sınırları içerisinde yer alan geçitlerden en önemlilerinden olan Emet ve Kuruçay hem zemin geçitlerinde projeler tamamlandı.

Uzun bir süredir üzerinde çalışılan projelerde özellikle Tavşanlı Belediye Başkanlığımızın imar düzenlemeleri ile ilgili yaptığı değişiklikler ve başkanımızın TCDD Afyon Bölge Müdürlüğü ile bizzat giderek yaptığı görüşmeler sonuç alınmasında önemli rol oynadı. Hazırlanan projeler DDY Genel Müdürlüğü ve Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından imzalandı yapım ihalesi süreci çok yakında başlayacak. Projenin tamamlanmasıyla artık her iki geçitte trenin geçmesini beklemeye son dedirtecek araç üst geçitleri ve yaya altgeçitler yapılmış olacak.

Tavşanlı halkının hizmete erişimi konusunda her zaman yakın ilgi ve desteğini aldığımız Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Sn. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na şükranlarımızı sunuyorum. Projelerin hayata geçirilmesinde öncülük eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım Bey'e, sabırlı ve özverili çalışmalarıyla katkı sağlayan TCDD Afyon Bölge Müdürlüğü, Bursa Karayolları Bölge Müdürlüğü bürokratlarımıza ve Tavşanlı Belediye Başkanımız Mustafa Güler ve ekibine, emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum."

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.