KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI

TUNA İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ

Gündem Yayın: 18 Ocak 2022 - Salı - Güncelleme: 18.01.2022 11:51:16
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
904 okunma
Google News

 KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde mevsimin ilk karı yağdı. Sabaha saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı, şehri beyaza bürüdü. 

 

Yoğun kar yağışı ilçe merkezi ve köylerde etkili oldu. Tavşanlı Belediyesi ekipleri, ilçe merkezinde tuzlama ve kar temizleme çalışması başlattı. Ekipler kar yağışında vatandaşların olumsuz etkilenmemesi adına yoğun bir mesai harcıyor.

Sabah erken saatlerde işe gitmek için yola çıkan araçlar zaman zaman zorluk yaşadı. Güvenlik güçleri yola çıkan araçları zincir bulundurmaları konusunda uyarılarda bulundu.

 

 Vatandaşlar, " Uzun zamandır kar yağmasını bekliyorduk. Sabah kar yağışı ile uyanmak bizleri mutlu etti. Kar rahmettir, berekettir. Bu güzelliğin tadını çıkartıyoruz" dedi.     

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.