Kasapoğlu'nun Aizanoi Antik Kenti ile Murat Dağı Termal

Gündem Yayın: 15 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 15.03.2021 13:21:04
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
962 okunma
Google News
Bir dizi ziyaret ve açılış programlarına katılmak üzere Kütahya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Kütahya programının ikinci gününde Çavdarhisar ilçesini ziyaret etti.

UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde yer alan, dünyanın en iyi korunmuş Zeus Tapınağı ile ilk borsasına ev sahipliği yapan Aizanoi Antik Kenti’nde incelemelerde bulunan Bakan Kasapoğlu’na Kütahya Valiliği öncülüğünde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler verildi.
 
 

Bakan Kasapoğlu, Aizanoi Antik Kenti için gereken desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

MURAT DAĞI TERMAL TURİZM KAYAK MERKEZİ’NDE İNCELEME
 
 
 

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ziyaretlerine Kütahya’nın Gediz ilçesiyle devam etti.

Türkiye’nin ilk ve tek termal turizm kayak merkezine ev sahipliği yapan Murat Dağı’nda incelemelerde bulunan Bakan Kasapoğlu, sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bakan Kasapoğlu, Türkiye’nin dört bir yanından gençlerin Murat Dağı’nda ağırlanması için her türlü desteği vereceğini söyledi. 
 
 

Bakan Kasapoğlu’na ziyaretlerinde Vali Vekili Halil İbrahim Ertekin, Kütahya Milletvekilleri Ahmet Tan, Ceyda Çetin Erenler, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ile protokol üyeleri eşlik etti.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.