Kavaklı Kız Kur'an Kursu öğrencisi bölge birincisi oldu

Gündem Yayın: 16 Mart 2021 - Salı - Güncelleme: 16.03.2021 19:41:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1399 okunma
Google News

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Kavaklı Kız Kur'an Kursu öğrencisi bölge birincisi oldu.
Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı “Kur’an Kursları Arası Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması Bölge Finali" çevrim içi olarak yapıldı.

 


Kur’an kurslarında okuyan öğrencileri Kur’an-ı Kerim’i güzel okumaya teşvik etmek amacıyla 18 yaş altı kız ve erkek öğrenciler olmak üzere iki kategoride düzenlenen “Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma” yarışmaları neticesinde illerde yapılan elemelerde birinci olan öğrenciler bölge finalinde yarıştılar.
Korona virüs tedbirleri kapsamında çevrimiçi gerçekleştirilen yarışmalarda, İzmir, Afyonkarahisar, Aydın, Denizli, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak İllerini temsilen katılan Kur’an Kursu öğrencileri  bölge birincisi olabilmek için mücadele ettiler. 
Yarışma sonucunda kızlar kategorisinde Kütahya’yı  temsil eden Tavşanlı Kavaklı Kız Kur’an Kursu Öğrencisi Zeynep Arslanboğa , Bölge Birincisi olarak Türkiye Finaline katılmaya hak kazandı.
İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy, “Kızımızı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyor, yetiştiren hocalarına, ailesine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.