KAYIP KADIN İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

KAYIP KADIN İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Asayiş Yayın: 03 Şubat 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 03.02.2016 09:20:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3638 okunma
Google News

KAYIP KADIN İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, 5 gün önce kaybolan 79 yaşındaki kadın için başlatılan ve arama çalışmaları aralıksız olarak sürerken, bölgeye yeni ekipler ve kurtarma helikopteri istendi.

Edinilen bilgiye göre, Hanımçeşme Mahallesinde yaşayan,  Alzheimer hastası olduğu öğrenilen 79 yaşındaki Seniye Durak kaybolmasının ardından,  İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma erlerinin yanı sıra, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), ekipleri de bölgede arama çalışmaları başlatmıştı. Tavşanlı Avcılık ve Atıcılık Kulübünden de AFAD gönüllü ekiplerinin bugün ormanlık alanlarda çalışmalara katılacağı bilgisi edinildi.

Seniye Durak’ın aile dostları olduğunu belirten Muharrem Tetik, “ Cumartesi günü sabah saat 10.30 gibi evinden çıktığını öğrendiğimiz Seniye Durak’ın yakınlardaki benzinlik kayıtlarında görülmüş. O bölgede aramaya başladık ve her yeri aradık. Emniyet Müdürlüğü’müz, Jandarma ve AFAD ekiplerimiz ile aramadığımız yer hemen hemen kalmadı.” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.