KAYMAKAM BAYRAKTAR CAMİ ONARIMINI İNCELEDİ

Gündem Yayın: 18 Ekim 2016 - Salı - Güncelleme: 18.10.2016 21:33:14
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
3637 okunma
Google News

Hisarcık Kaymakamı Bayraktar;Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Ali Çalışkan'dan,Yenidoğan Mahallesi Camisininde yapılan dış cephe ısı yalıtım sıva ve boya işleri hakkında bilgi aldı.

Muhtar Ali Çalışkan ''Yaklaşık 6 ay önce başlatmış olduğumuz Camimizin dış cephe ısı yalıtım sıva ve boya işleri için Ankara Diyanet Vakfına yazılı dilekçe ile yardım talebinde bulunduk ve buradan olumlu cevaplar geldi.  5000 TL  para yardımı yapıldı.


Gelen bu para ile dış cephede kullanılacak malzeme ve boyasını aldık. Sıva ve boya işciliğinde 7000 TL  gibi bir maddi yardıma ihtiyacımız kalıyor, onu da hayırsever vatandaşlarımız ve cematimizin yardımlarıyla bitirmeyi planlıyoruz.Cemaatimizden ve  Hayırsever vatandaşlarımızdan Allah razı olsun'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.