Kaymakam Hatipoğlu Moral Oldu

Spor Yayın: 27 Eylül 2012 - Perşembe - Güncelleme: 27.09.2012 16:48:33
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 59 sn.
2149 okunma
Google News

 

PTT 1. Ligde mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor’un Karakova semt sahasındaki antrenmanında ilçe kaymakamı Numan Hatipoğlu ziyarette bulundu.

Teknik direktör Levent Devrim ve futbolcuları sahada ziyaret eden Hatipoğlu şunları söyledi; 

“İnşallah çok başarılı yerlerde sizleri göreceğiz. Bir ilçe kulübü olarak Türkiye’de 36 takım içerisinde yer alıyorsunuz. Bulunduğunuz konum olarak gurur duyacağınız çok şey var. Başarılı bir yerdesiniz ve bu başarınızın devam edeceğini düşünüyoruz. Tavşanlı’da görüştüğüm pek çok insan adına söylüyorum ki sizlerin yanınızdayız ve sizleri çok seviyoruz. Bundan sonraki süreçte de sizleri destekleyeceğiz ve iyi sonuçlar alacaksınız. Anlık inişler olabilir, ancak bu sizleri üzmesin. Sizlerin başarılı olacağına inancım tamdır. İyi bir takım olduğunuz için sizleri çok daha iyi yerlerde göreceğiz. Bu haftaki ve önümüzdeki tüm maçlarda başarılar diliyorum” Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.