KAYMAKAMLAR VALİ ŞERİF YILMAZ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

Gündem Yayın: 13 Nisan 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 13.04.2016 18:04:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3129 okunma
Google News

KAYMAKAMLAR VALİ ŞERİF YILMAZ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

Kaymakamlar Toplantısı Kütahya Valisi Şerif Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.

İlçe kaymakamları Vali Şerif Yılmaz başkanlığında İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda bir araya geldi. Toplantıya Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar katıldı.

Toplantıda, ilçelerde mevcut kamu yatırımlarının takibi, ilkbahar mevsiminde olmamız nedeniyle aşırı yağışların olması durumunda muhtemel heyelan ve taşkın oluşabilecek alanlarda gerekli tedbirlerin alınması, resmi yazışmalarda uygulanacak esaslar ve usuller hakkında yönetmelik hükümlerine dikkat edilmesi, Ulusal ve Resmi Bayramlarda Yapılacak Törenler Yönetmeliğinin 5. maddesi gereğince Kutlama Komitelerinin oluşturulması, köy nüfusunun 150’nin altına düşmesi halinde 442 Sayılı Köy Kanununda belirtilen ilgili maddeler, resmi kamu kurum ve kuruluşlarında 237 Sayılı Taşıt Kanunu ve Valiliğimizce yayınlanan İmza Yetkileri Yönergesine uygun hareket edilmesi, Başbakanlık ve Bakanlık Genelgelerinin sürekli takip altında tutulması, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün (SHGM) İnsansız Hava Aracı (İHA) uygulama talimatının takibi, genel asayiş ve trafik önlemlerinin gözden geçirilmesi konuları görüşüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.