Kaynak Nasıl Yapılır

Gündem Yayın: 09 Ağustos 2019 - Cuma - Güncelleme: 09.08.2019 22:34:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1835 okunma
Google News

Kaynak Nasıl Yapılır

Tüm sektörler içerisinde yer alan kaynak işlemi uzmanlık ve tecrübe isteyen bir konudur. İşlemin doğru bir şekilde yapılması kaynağın daha sağlam olmasına yardımcı olur. Kaynak yapılacağı zaman malzemelerin kaliteli olması gerekir. Bu sayede işlem daha güvenilir bir şekilde yapılacaktır. İki metalin birbirine tutturulması amacıyla yapılır ve sağlamlığı sayesinde uzun süreli kullanım sağlanır. Kaynak amacına göre ikiye ayrılır. Birleştirme ve dolgu amacıyla yapılan kaynaklar olarak adlandırılır.

Kaynak Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli

Kaynak yapılacağı zaman kullanılacak olan makinenin amper değerlerinin iyi bir şekilde ayarlanması gerekir. İşlem yapılacak olan parçanın temiz olması kaynağın daha iyi bir şekilde tutmasına olanak sağlar. İşlem sırasında kesinlikle koruyu gözlük kullanılması gerekir. Kıvılcım oranı oldukça yüksektir. Kaynak işleminin nasıl yapılması gerektiği konusunda detaylı bir bilgi almak isterseniz https://www.stendustri.com.tr/haberortak/kaynak-h101814.html adresi sizin için doğru bir seçim olacaktır. Adres üzerinde yapılacak olan işlemler hakkında özel bilgiler almak isterseniz güncel bilgileri kolaylıkla bulabilirsiniz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.