Kaza ; 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Kaza ; 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Asayiş Yayın: 24 Aralık 2013 - Salı - Güncelleme: 24.12.2013 10:44:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4479 okunma
Google News

Balıköy Kışla mahallesine nişan için Muharrem Kıyan (24) yönetimindeki 45 YA 5706 plakalı otomobil ile Manisa’nın Soma ilçesinden Tavşanlı ilçesi Balıköy Beldesi Kışla mahallesi geldiği esnada Dursunbey – Harmancık karayolunun Pirebeyler tren istasyonu karşısında gizli buzlanma nedeniyle araç yoldan çıkarak takla attı. Araç şoförü Muharrem Kıyan, araçta bulunan Cemallettin Kıyan ( 55) , Neslihan Kıyan(52) , Tuğba Bilik (20) ve 3 aylık bebek Büşra Bilik yaralı olarak Dursunbey Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Tuğba Bilik tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralılar Dursunbey ve Balıkesir Devlet Hastanelerinde müşahede altına alındı.
Tuğba Bilik Balıköy Kışla mahallesinde defnedildi. Balıköy’den vatandaşlar ise Demiryolları çalışmaları nedeniyle tren seferleri kalkmamış olsaydı bu ailenin muhtemelen trenle geleceği ve belki de bu tür kazaların yaşanmayacağını ifade ettiler. O nedenle de bir an önce demiryollarının bakım çalışmasını tamamlayıp veya çalışmaların olmadığı gece tren seferlerinin başlamasını istediler.
Haber: Ahmet Ali Ceylan / BALIKÖY

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.