Kelebek'ten Tavşanlı’ya yeni mağaza atağı

Türkiye’nin köklü markası Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor. Son olarak Tavşanlı’da faaliyete geçen Kelebek Mobilya mağazasının açılışı; Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu ve Kelebek Mobilya Satış Direktörü Ali Serdar Sorfük’un ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Ekonomi Yayın: 10 Ekim 2015 - Cumartesi - Güncelleme: 10.10.2015 17:42:53
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4278 okunma
Google News

 

 

Türkiye'nin köklü markası Kelebek; bu yıl gerçekleştirdiği açılışlarla hızlı bir büyümeye imza atıyor. Mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyen Kelebek’in, yeni mobilya ve mutfak mağazaları birer birer hizmete giriyor. Son olarak Tavşanlı'da faaliyete geçen Kelebek Mobilya mağazasının açılışı; Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı Kaymakamı Numan Katipoğlu ve Kelebek Mobilya Satış Direktörü Ali Serdar Sorfük’un ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

'Müşterilerin öncelikli tercihi haline gelmeyi hedefliyoruz
Kelebek’in, tüketicinin hayatını kolaylaştıran estetik ve fonksiyonel ürünleriyle sektöre öncülük ettiğini vurgulayan Serdar Sorfük, “80 yıllık Kelebek markası olarak, Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna ulaşırken, bulunduğumuz her bölgede müşterilerin öncelikli tercihi haline gelmeyi hedefliyoruz. Yalnızca yurtiçinde değil, yurt dışında da önemli çalışmalarda bulunuyoruz. Ülkemizdeki birçok prestijli projenin mobilyası, Kelebek  imzasını taşıyor. Bu gün burada Kelebek Mobilya’nın yeni halkası olacak Tavşanlı Kelebek mağazası için bulunuyoruz, Tavşanlı halkına hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi. 
 
Hedef yıl sonuna kadar toplam 170 mağaza
Türk mobilya sektörünün gelişiminde öncü rol oynayan Kelebek, 2015 yılı sonuna kadar yurtiçi ve yurtdışındaki mobilya mağazası sayısını 105’e, mutfak mağazası sayısını ise 65‘e çıkarmayı hedefliyor.

Kelebek Mobilya Hakkında
Cumhuriyet tarihinin en köklü markalarından biri olan Kelebek Mobilya, 1935 yılında uçak kanatları için kontrplak üretmek amacıyla kuruldu. 1986 yılına kadar İstanbul Haliç’te Kelebek markası ile kontrplak üretti. 1978’de dünyanın konusunda en iyi proje grupları ile teknik işbirliği yaparak Düzce'de kurduğu modüler mobilya fabrikasını, Avrupa'nın en modern ve büyük tesislerinden biri olarak işletmeye açtı. 1990 yılında İMKB'de halka arz edildi. Bu yıl 80. yılını kutlayan Kelebek Mobilya, 186 bin metrekarelik bir sahada 40 bin metrekarelik kapalı alanda ileri teknolojileri kullanarak; mobilya, mutfak, banyo, oturma grupları ve özel ahşap donanımların üretimini sürdürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.