Kendi işini kurmak isteyenler için

Kendi işini kurmak isteyenler için

Gündem Yayın: 23 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 23.05.2019 12:23:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1732 okunma
Google News

Belediye Başkanı Mustafa Güler ile İŞKUR Tavşanlı Hizmet Merkezi Müdürü Muhterem Aksoy tarafından imzalanan protokole göre girişimcilik eğitimleri 10– 14 Temmuz tarihleri arası gerçekleştirilecek. 32 saati kapsayacak kurslar için müracaatlar e-devlet üzerinden başvuru formu doldurmak suretiyle yapılacak. Başvurular 5 Temmuz’a kadar devam edecek. 
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, düzenli olarak gerçekleştirilen girişimcilik eğitimlerini önemsediklerini söyleyerek, Tavşanlılı girişimcilerin önünü açmak ve KOSGEB kredilerinden faydalanabilmelerine destek sağlamayı amaçladıklarını dile getirdi. 
Başkan Güler, burada verilecek eğitimler sonrasında sertifika alan girişimcilerin gerek hibe gerekse kredi noktasında önemli kazanımlar elde edeceğini söyledi.
Başkan Güler, Belediye olarak bu tür eğitim faaliyetlerine destek olmayı sürdüreceklerini kaydetti.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.