Keramika Yeni Yılı Online da Kutladı

Yaşam Yayın: 03 Ocak 2021 - Pazar - Güncelleme: 03.01.2021 18:27:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1034 okunma
Google News

Keramika Yeni Yılı Online da Kutladı

 

Covid in hayatımıza girmesi ile değişen yeni hayatımızda kutlamalarda değişkenlik göstererek hepsi online a taşındı.  Bunun olabilirliğinin ihtimalini düşünürken , Keramika’nın online yeni yıl kutlamasına tanık olduk. Sosyal medya da çalışanlarına özel  #keramika2021 hastagi ile başlayan etkinlikte , Genel Müdür Emin YÜCE  ; Keramika’da bir yılın nasıl geçtiğini ve gelecek yıl için hedeflerini anlatırken , önemle vurguladığı şeylerin başında Sağlık, huzur ve başarının geldiğini belirtti. 2020 belki de dünya kara bir yıl olarak anacak derken  , olumsuzlukları olumluğa çevirmenin adının hayat olduğunu belirtti. Çalışanlarına her yıl bir önceki yıldan çok daha farklı ne yapabiliriz sorunu kendilerine sormalarını  ve  2021 için en güzel başlangıç olacağına inanırsak  olumsuzluklara inat harika bir yılı geçirmenin elimizde olacağını belirterek herkese mutlu yıllar diledi. Youtube üzerinden ilk kez gerçekleştirilen online kutlamaya katılan yaklaşık 150 personeli ile sosyal mesafe kurallarına uyan ve her şeyden önce çalışan memnuniyetine önem veren marka  , ilimiz içinde birçok ilke imza atarak , özel sektöre farklılık katıyor. Renkleri ile hayatımızı renklendiren Keramika , çalışana verdiği değer ile  yine adından bahsettiriyor.

 

Herkes için #uMutlu günler dilerken , yeni bir yılın önce beyinde başladığını da vurgulayarak , gelecek için çok ümitli olmanın önemine değiniyor.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.