Keramika, Yeşil Ekonomi İçin Çalışıyor

TUNA İŞLEYEN

Ekonomi Yayın: 18 Ocak 2022 - Salı - Güncelleme: 18.01.2022 16:05:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1969 okunma
Google News

Keramika, Yeşil Ekonomi İçin Çalışıyor

 

İş hayatına Tavşanlı ilçesi Değirmisaz Kömür İşletmelerinde başlayan Ünsa Madencilik - Keramika,  1972 den itibaren devam ettiği iş hayatına, üretirken tüketim anlayış yerine üretirken korumak odaklı anlayışa odaklanarak , sürdürülebilir ekonomi için çalışmalarına devam etmektedir. Geçmişi açık ocak kömür madenciliğe dayanan firmanın, kömür madeni faaliyetlerinin tamamlandığı bölgeyi doğaya yeniden can veren rehabilitasyon çalışmaları ile 100 bin fıstık ve kızılçamı bölgeye kazandırılarak, Türkiye’ye örnek bir proje olmuştur. Bu örnek proje birçok firma tarafından model alınarak, en iyi rehabilite edilmiş kömür ocakları arasında ödüle layık görülmüştür.

 

 

İstanbul CONDRAD otelde Maden Sivil Örgütleri ve Maden İhracatçılar Birliği tarafından, 15.01.2022 tarihinde gerçekleştirilen HAYATIMIZ MADEN 4. Madencilik Çalıştayı’nda, Orman Genel Müdürlüğü Ağaçlandırma Daire başkanı Sn. İbrahim Yüzerden ödülü alan Ünsa Madencilik Genel Müdürü Emin YÜCE ‘ bu çağda en önemli  şeylerden birinin de  yeşil ticaret olduğunu anladığımız  şu günlerde  sınırlı kaynaklarımızı geleceğe aktarabilmenin tek yolu üretirken doğayı korumak olduğunu belirten konuşmasında, üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız .  Bu çalışmanın da birçok üreticiye ilham olmasını diliyoruz ‘Geleceğe yatırım yapmaya devam ettiklerini belirtti.  Gerek yerel gerek ulusal arenada her zaman vurguladıkları sosyal sorumluluk anlayışı ile takdiri kazanan firma, birçok projesi daha olduğunu kaydetti.

 

#Değirmisaz #ÜnsaMadencilik #Keramika #HayatımızMaden

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.