Kick Boks Şampiyonası

Spor Yayın: 08 Mayıs 2016 - Pazar - Güncelleme: 08.05.2016 16:34:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3474 okunma
Google News

Türkiye Büyükler ve Gençler Kick Boks Şampiyonası, Samsun'da

- DORUK

Türkiye Kick Boks Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Büyükler ve Gençler Ferdi (Bay-Bayan) Kick Boks Şampiyonası 12 - 22 Mayıs 2016 tarihleri arasında İlk Adım, Samsun'da bulunan Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda yapılacak.

 

Müsabakalar K1 Rules(Büyükler), Low Kick ve Full Contact (Büyükler ve Gençler) Branşlarında yapılacaktır. Müsabakalar sonucu kategorilerinde ve sikletlerinde birinci olanlar Niğde'de 17-26 Ağustos tarihlerinde WAKO Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası için kampa alınıp; 27 Ağustos - 03 Eylül tarihlerinde İrlanda'da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına milli takımımızı temsilen katılacaklardır.

Büyükler K1 ve Low Kick'te Türkiye şampiyonu olan sporcular da 2-21 Ekim tarihlerinde yine Niğde'de kampa alınacak olup, 22-29 Ekim tarihlerinde Antalya'da WAKO Avrupa Büyükler Kick Boks Şampiyonasında milli takımımızı temsil edeceklerdir.

Büyükler Full Contact'ta Türkiye şampiyonu olan sporcular da 9-18 Kasım tarihlerinde yine Niğde'de kampın akabinde, 19-27 Kasım tarihlerinde Yunanistan'da WAKO Avrupa Büyükler Kick Boks Şampiyonasında milli takımımızı temsil edeceklerdir.

Samsun'da yapılacak olan şampiyonaya ilimizi temsilen İl Temsilcisi Ahmet ARABACI ve sporcularımız İlknur GEDİK ile Mehmet Ali DÜLGER katılacak olup, yine bölgemiz hakemlerinden Milli Hakem Fatma ÇAKIR da Federasyon tarafından şampiyona da görevlendirilmiştir. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.