Kick Bokscular ALTI Madalya İle Döndü

Spor Yayın: 21 Ocak 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 21.01.2019 12:32:05
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2538 okunma
Google News

Kick Bokscular ALTI Madalya İle Döndü
Türkiye Kick Boks Federasyonunca Antalya'da gerçekleştirilen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasına 1 idareci, Antrenör ve 10 sporcu ile katılan Kütahya Kick Boks ekibimiz başarılı bir sonuçla ilimize dönmüş olup, 5 sporcumuz toplamda 6 madalya kazanmıştır. Ayrıca müsabakalarda Milli Hakem olarak görev yapan Fatma ÇAKIR da başarılı yönetimleriyle Federasyon yönetiminin takdirini kazanmıştır. 
İl Temsilcisi ve Antrenör Ahmet ARABACI nezaretindeki kafilede yer alan Gençlik Merkezi Spor Kulübü sporcularından Eda Nur AKKAYA Büyük Bayan Light Contact 55 kg'da 2. Ve Büyük Bayan Kick Light 55 kg'da 3. ; Harun DEMİREL Genç Erkekler Kick Light 89 kg'da 2.; Şakir Mert ELİTOK Genç Erkekler Low Kick +91 kg'da 3.;  Mehmet Eren ÇAKIR Genç Erkekler Full Contact 75 kg'da 3. Olurken; ilimizdeki Ejderya Spor Kulübü'nden Münire CANDAN da Büyük Bayanlar Point Fighting 50 kg'da 3. Olarak toplamda 2 gümüş, 4 bronz madalya ile ilimize döndüler. 
Ejderya Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Umut YASAN da turnuva boyunca sporcularımıza yardımcı olarak onların motivasyonunu yükseltti. 

 


İl Temsilcisi ve Kafile Başkanı Ahmet ARABACI: "Genç sporcularımızla başarılı sonuçlar elde ettik. Bu başarıda sporcularımızla birlikte diğer takım arkadaşlarının, antrenörlerinin katkısı oldukça büyük. Keza organizasyonda Federasyonca görevlendirilen Antrenör ve Milli Hakemimiz Fatma ÇAKIR da özellikle teknik konularda yardımlarıyla ekibimize katkı sağladılar. 
Tavşanlı'dan müsabakalara katılarak 5 madalya ile dönen sporcularımızın müsabakaya katılmalarına destek veren Tavşanlı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa GÜLER'e ve Tavşanlı Belediyemize spora verdikleri destek için Kick Boks camiası adına teşekkürlerimi belirtmeyi de görev addediyorum. Destekleri sürdükçe sporcularımızda bunlara başarı olarak karşılık verecektir" dedi. 
Kütahya Gençlik Merkezi Spor Kulübü Sporcularından Ayşegül KARACA'nın yanı sıra Tavşanlı Gençlik Merkezi'nden Eda Nur AKKAYA, Harun DEMİREL, Şakir Mert ELİTOK, Mehmet Eren ÇAKIR ve Kütahya Ejderya Spor Kulübünden Münire CANDAN, Umut YASAN, Selahattin GÜRENSOY, Süleyman EREN, Battal ÜNLÜ müsabakalara sporcu olarak iştirak ettiler. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.