Kiosk ve âtıl alanlar

Ekonomi Yayın: 27 Aralık 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 27.12.2021 09:20:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1171 okunma
Google News

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Akkent Mahallesinde Akıllı şehir uygulaması kapsamında yenilenen kiosk ve âtıl alandan parka dönüştürülen alanda incelemelerde bulundu.

Akkent Mahallesine yenilenen kiosku mahalle muhtarı Bayram Ünal ile birlikte inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, yeni kiosklarla birçok işlemin yapılabildiğini ifade etti. Başkan Işık; ““Son dönemde şehrimize akıllı şehir uygulamaları kapsamında yapılan yaptığımız hizmetlerden birisi de su dolum, Kart 43 yükleme, su faturası ödeme, emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme ve ayrıca şehir bilgilerini almak konusunda her türlü imkanın sunulduğu kiosklarımızı yerleştirdik. Akkent Mahallemizde de yer alan bu kiosksumuz mahallemize ve şehrimize hayırlı olsun. Mahalle muhtarlarımıza bu hizmetlere sahip çıktıkları için ve korudukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Akkent Mahalle Muhtarı Bayram Ünal ise yeni kiosk cihazından memnun olduklarını ifade ederek “Birçok işlem artık vatandaşımız belediyeye gitmeden yapabiliyor. Vatandaşımız günün her saati kiosklara gelip her işlemini yapabiliyor. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Işık kioskları inceledikten sonra Akkent Mahallesinde yapımı tamamlanan parkı ve süs taşları ile oluşturulan Türk Bayrağını ziyaret etti. Başkan Işık; “Akkent Mahallemizde Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz aracılığı ile mahallemize kazandırdığımız yeni park alanındayız. Böyle güzel bir alanı mahallemize kazandıran belediyemizin tüm çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Parkımıza sahip çıktıkları için mahalle muhtarımız ve tüm mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum. Mahallemize ve şehrimize yakışan bir alan oldu” dedi.

Mahalle Muhtarı Bayram Ünal kötü bir durumda olana sahip çıkarak parka dönüştüren Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.