Kırgızistan'dan Kütahya Ziyareti

Kırgızistan'dan Kütahya Ziyareti

Kültür Yayın: 01 Eylül 2015 - Salı - Güncelleme: 01.09.2015 20:56:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2906 okunma
Google News

Kırgızistan'dan Kütahya Ziyareti

Kırgızistan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri için Kütahya'ya gelen Kırgızistan dans grupları, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna nezaket ziyaretinde bulundular.
30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri için Kırgızistan'dan Kütahya'ya gelen Minkıyal, Darika ve Kyzart dans grupları Belediye Başkanı Saraçoğlunu ziyaret etti.

Başkan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür etti. Ayrıca Kırgızistandan gelen heyete, Şehirde bulunan tarihi turistik kültür varlıkları yurt dışından gelen misafirlere de tanıtmak amacıyla Kültür Gezileri otobüsü tahsis etti.
Kırgızistan heyeti de misafirperverliklerinden dolayı Başkan Saraçoğlu'na teşekkür ederek Kütahya'nın tarihine ve kültürüne hayranlık duyduklarını söylediler.
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu günün anısına dans grubu temsilcilerine hediye takdim edildi. Kırgızistan'dan gelen heyet ise Başkana Kırgızların yöresel kıyafetleri olan kalpak ve cepken hediye etti. Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Kırgızistan heyetiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.