Kırmızı Çizgimiz

Gündem Yayın: 30 Mart 2021 - Salı - Güncelleme: 30.03.2021 19:17:09
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
1192 okunma
Google News

İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen Yayalar Kırmızı Çizgimiz uygulaması Kütahya’da başladı. Uygulamaya Kütahya Valisi Ali Çelik ile birlikte Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık da katıldı.

Vali Çelik, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık yaya önceliğinde farkındalığı en üst düzeye taşımak amacıyla ışıksız yaya geçidini kırmızıya boyadı.

“Yayalar Kırmızı Çizgimizdir” sloganıyla 15 ışıksız yaya geçidinde uygulama yapıldı. Vali Ali Çelik; sürücü, yolcu ve yayalara trafik kurallarını hatırlattı, güvenli trafik için kurallara uyulmasını istedi. İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen Yayalar Kırmızı Çizgimiz uygulamasına miniklerden de destek geldi. Çocukları yalnız bırakmayan Vali Ali Çelik, kırmızı düdük verdi, ailelerini trafik kuralları hakkında bilgilendirmelerini ve uyarmalarını istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.