Kırmızı ışık ihlali yapan tır iki otomobile çarptı

Tuna İşleyen / Görüntülü

Asayiş Yayın: 18 Aralık 2020 - Cuma - Güncelleme: 18.12.2020 21:49:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2454 okunma
Google News

Kırmızı ışık ihlali yapan tır iki otomobile çarptı

 

 Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde kontrolden çıkan mermer yüklü tır 2 araca çarptı 2 kişi yaralandı.

Kaza, Kütahya-Tavşanlı çevre yolunun Adliye Kavşağı’nda meydana geldi. Hüseyin Sevilmiş (25) yönetimindeki 03 ABU 893 plakalı tır, kırmızı ışık ihlali yaparak Fahrettin Altay'ın (49) kullandığı 43 EH 003 plakalı otomobile çarptıktan sonra sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu karşı şeride geçti.

Karşı şeride geçen tır burada da Halil Kicik'in (37) kullandığı 43 U 7627 plakalı araca çarptı.

Kazada, her iki otomobil sürücüsü Fahrettin Altay ile Halil Kicik yaralandı.

Yaralılar 112 Acil Servis ile Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine götürüldü. 

Yaşanan kaza sonrası orada bulunan bir  sürücü " Az önce buraya geldik. Buradan geçiyorduk kaza olmuş, onu gördük. Yaralılar var. Burada hız sınırlarına vatandaşlar uymuyor. Şehir içi hız sınırımız 50 'dir. Buna uymayarak basıp gelip haliyle yeşilden kırmızıya geçişlerde duramıyorlar. Önlerine çıkan araçlara vuruyorlar. Şoför arkadaşların hız sınırlarına uymalarına rica ediyoruz." dedi. 

Bir diğer vatandaş ise " Burada sürekli kaza yaşanıyor. Bu Adliye kavşağı çok tehlikeli trafik için." diyerek sürücüleri uyardı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.