Kızılay’dan Başkan Güler’e Destek Teşekkürü

Sağlık Yayın: 02 Haziran 2016 - Perşembe - Güncelleme: 02.06.2016 09:15:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3664 okunma
Google News

Kızılay’dan Başkan Güler’e Destek Teşekkürü

 

Kızılay Tavşanlı Şubesi Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Mustafa Güler’i ziyaret ederek, kendilerine vermiş olduğu destekten ötürü teşekkür etti.

 

Kızılay Tavşanlı Şube Başkanı Ahmet Çakır ve Başkan Yardımcısı Nevin Kahraman Belediye Başkanı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti.

 

Kızılay’ın Tavşanlı’da yürüttüğü faaliyetler hakkında Başkan Güler’e bilgiler aktaran Ahmet Çakır, “Kızılay Tavşanlı Şubesi olarak Belediyemizin desteğini her zaman hissediyoruz. Belediye Başkanımız Mustafa Güler’e bize verdiği desteklerden ötürü teşekkür etmek için bir ziyaret gerçekleştirdik. Şubemiz, faaliyetlerine tüm hızıyla devam etmektedir. Vatandaşlarımızın, özellikle kan bağışı konusunda yanımızda olmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Belediye Başkanı Mustafa Güler de Kızılay’ın kan toplamaya yetkili tek kurum olduğunu söyleyerek, “Kızılay özellikle afet dönemlerinde sardığı yaralarla bizlerin gönlünü  kazanmıştır. Belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Kızılay’ın Tavşanlı Şubesi Yönetim Kuruluna da teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

Kızılay Şube Başkanı Ahmet Çakır ve Başkan Yardımcısı Nevin Kahraman, ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Güler’e hediye takdim etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.