Kızılay'dan Kan Bağışçılarına Ödül

Kızılay'dan Kan Bağışçılarına Ödül

Sağlık Yayın: 25 Haziran 2015 - Perşembe - Güncelleme: 25.06.2015 05:56:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3616 okunma
Google News

Kızılay'dan  Kan Bağışçılarına Ödül

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Kızılay Kan Merkezi, en fazla bağışta bulunan 123 kişi için plaket ve madalya töreni düzenlendi.
Levent Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen törene Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki , İlçe Müftü Vekili Yusuf Şener, İlçe Yazı İşleri Müdürü Salih Bülbül, EÜAŞ Tunçbilek Termik Santrali İşletme Müdür Vekili Mustafa Turan, Tavşanlı Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yusuf Kahraman ve çok sayıda kan bağışçısı katıldı.
123 madalyanın takdim edildiği törende konuşan Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, kan bağışının önemine dikkat çekti. Hatipoğlu, "3 Gümüş, 120 bronz madalya Tavşanlı’dan ve civardaki ilçelerimizden gelen misafirlerimize takdim edilecek. Kan bağışı çok önemli bir hayır faaliyeti; çünkü bir hayat kurtarıyorsunuz, bir hayata uzanan ele siz yetişmeye çalışıyorsunuz. Bu anlamda çok kutsal anlamlı bir faaliyet. Ben de bu noktada çaba gösteren ve gönüllü bağışçı olan hemşerilerimizi kutluyorum. Özellikle Kızılay’ı sadece Türkiye’de değil dünyanın her yerinde el uzatılması gereken yerde görüyoruz. Kızılay ülkemizin hamiyetperver duygularını ziyadesi ile yerine getiriyor. Bu faaliyetlerde emeği geçen herkesi kutluyorum" diye konuştu.
Kütahya Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Mahmut Ulusoy da, bağışçılara teşekkür etti.
123 kan bağışçısına belge ve madalyaları protokol mensuplarınca takdim edildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.