Kızılay Tavşanlı Şubesinde Satranççılar Yarıştı

Tuna İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ

Spor Yayın: 16 Haziran 2022 - Perşembe - Güncelleme: 16.06.2022 19:02:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
694 okunma
Google News

Kızılay Tavşanlı Şubesinde Satranççılar Yarıştı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Türk Kızılayı'nın 154. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında satranç turnuvası düzenlendi.

Türk Kızılayı Tavşanlı Şubesinden yapılan açıklamaya göre, Kızılay Haftası ve Türk Kızılayı'nın 154. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Kızılay Şube binasında satranç turnuvası düzenlendi.

 

Turnuva sonunda 2 kategoride dereceye giren sporculara madalya ve ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Türk Kızılayı Tavşanlı Şube Başkanı Mümtaz Serdaroğlu, madalya dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, Kızılay Haftası'na özel düzenlenen turnuvaya katılanlara teşekkür ederek, şunları kaydetti:

 

"Bu haftaya özel düzenlenen bu turnuva gerçekten bizleri onore etti. Kızılay her geçen gün büyüyen ve gelişen bir gönül köprüsüdür. Bu köprüde gönül ehli olan herkese yer vardır. Kızılay ismi ile turnuva düzenleyip bizleri gururlandıran Türkiye Satranç Federasyonu Kütahya İl Temsilcisi İbrahim Okursoy, Hakem İsmail Tetik, ve Hakem Burcu Alpergun’a teşekkür ederiz." dedi.

Satranç turnuvasının sonunda 14 yaş altı ve açık kategoride dereceye girenlere ödülleri verildi.

 Sonuçlar;

14 Yaş ve altı

1. Poyraz Uçmazbaş’a 500 TL

2. Yağız Efe Çoban’a 300 TL

3. Kazım Bahadır Kaçar’a 200 TL

Açık Yaş Kategoride

1. M.Cihat Demirkesen’e 750 TL   2. Mehmet Eren Günay’a 500 TL

3.Dorukan Bozkurt’a 400  TL  para ödülü verildi.

  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.