KÖKSAL, STK TEMSİLCİLERİYLE

KÖKSAL, STK TEMSİLCİLERİYLE

Siyaset Yayın: 11 Mart 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 11.03.2015 17:57:02
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2137 okunma
Google News

KÖKSAL, STK TEMSİLCİLERİYLE TOPLANTI YAPTI

AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı Mücahit Köksal, ildeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle katıldığı programda “istişarenin” önemine vurgu yaptı.

Köksal, “Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Neticede bu dava bizim, bu ideal bizim ve bu tekerleği döndürmeye devam edelim. Nerden ne yapabileceğimizi hep beraber istişare ile kararlaştırırsak neticeye ulaşırız” dedi. Kütahya’daki sivil toplum örgütleriyle yemekte bir araya gelen AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı Mücahit Köksal, kentin durumu ve sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunup STK’ların fikirlerini almak için bir araya geldiklerini söyledi. Köksal, “Sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileriyle bir hasbihal edelim, görüşme yapalım, birlik beraberlik olalım diye biraraya geldik. Bildiğiniz gibi aday adayıyız. Çalışırız ama takdir Allah’ındır. Gençliğe sahip çıkmak isteyen ve bu gençlerle birlikte yoğrulmak isteyen yani eski ruhumuzu kaybetmeden nasıl bir şeyler üretebiliriz, neler yapabiliriz bunun şuurunda olmalıyız” dedi. Köksal, “Eğer Cenab-ı Hak bize siyasette de hizmeti nasip ederse, en azından 6 ayda bir il müdürleriyle, bürokrasiyle, sivil toplum örgütleriyle toplantılarla bir araya gelip beraber neler yapabiliriz, onlarında bu topluma ne katabileceğini karşılıklı görüşmenin daha faydalı olacağını, bu işe daha hareket alanı kazandıracağını inanıyorum. İnşallah bunu önümüzdeki dönemde de, milletvekilliği olmasa da bunları devam ettirelim. Netice de bu dava bizim, bu ideal bizim ve bu tekerleği döndürmeye devam edelim. Nerden ne yapabileceğimizi hep beraber istişare ile kararlaştırıp yaparsak neticeye ulaşırız şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan Hak-İş Sendikası Kütahya temsilcisi Ahmet Özen, “Mücahit Köksal, dava adına yola çıkmıştır. Zor bir göreve talip, yolunu, çizgisini bildiğimiz için destek olmaya hazırız” dedi. Memur-Sen

Kütahya İl Başkanı Kamil Uçan ise, “Biz Mücahit Köksal’ı şimdi tanımıyoruz, eskiden beri tanıdığımız biri. Bizlere çok hizmetleri oldu. Milletvekili olduğunda da bizleri bir araya getirebilecek biri. Dava adamı olduğu için bu yolda başarılı olacaktır. Allah yolunu açık etsin dedi.

Saadet Partisi Eski İl Başkanı Nurettin Kaplan da, “Köksal’ın bu davaya hizmetleri çok oldu. Bana göre Mücahit Hoca Milletvekilliğini hak etmiştir. Memur olmasına rağmen zamanından çekinmeden siyasi duruşunu göstermiştir. Daha önce Refah Partisi’ne hizmet etti. Şimdi de AK Parti’ye hizmet ediyor. Bu yolda Allah yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.