KORONA DENETİMLERİ SÜRÜYOR

Yayın: 23 Eylül 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 23.09.2020 17:54:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1017 okunma
Google News
KORONA DENETİMLERİ SÜRÜYOR
 
GÖRÜNTÜLÜ 
 
 
 
İçişleri Bakanlığın'ın talimatıyla tüm ülke genelinde Koronavirüs denetimleri yapılıyor. Tavşanlı'da Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkanı Mustafa Güler ile bir çok personelin katılımıyla şehrin çeşitli noktalarında denetimler yapıldı.
Maske takmayan vatandaşları bizzat Kaymakam Kanyımaz ve Başkan Güler uyardı.
Bu arada İstasyon Caddesi üzerinde bir kafeyi denetleyen heyet duvarda ışıklandırma sistemiyle süslenen mesaja dikkat çekti. "Örnek bir çalışma ve mesaj olmuş" diyerek işletme sahibi tebrik edildi.
Duvar yazısında "Bu Maskeli Hayatı Biz Seçmedik" ifadesi yer alıyor. Mesajla gençlere pandemi sürecinde kurallara uyulmasının önemi vurgulanıyor.
Diğer taraftan gün boyu süren denetimlerde amacın Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında, içerisinde bulunulan kontrollü sosyal hayat döneminde, salgınla mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının halka hatırlatılması olduğu belirtildi.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.