Koruma Kurulu Tavşanlı'da Toplandı

Koruma Kurulu Tavşanlı'da Toplandı

Kültür Yayın: 28 Ağustos 2015 - Cuma - Güncelleme: 28.08.2015 19:38:27
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
3044 okunma
Google News

Koruma Kurulu Tavşanlı'da Toplandı

Kütahya Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu’nun, her ay düzenli olarak yaptığı toplantısını, bu ay Tavşanlı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Cengiz Işık başkanlığındaki toplantıya; Kütahya Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurul Müdürü Filiz Gürboğa, Prof. Dr. Deniz Özkut, Prof. Dr. Erol Altınsapan, M. Kutyar Özer, Erdal Çetindağ, Tavşanlı Belediyesi’nden İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Ali Akar ile Ruhsat ve Denetim Müdürü Ahmet Göktürk iştirak etti.

Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu, Tavşanlı’da kentsel ve tarihsel sit alanı içerisinde şehir turu yaparken, tarihi Moymul Hamamı’nda incelemelerde bulundu. Bu tarihi hamamın restorasyon çalışmalarının kısa süre içerisinde yapılması hedefleniyor.

Toplantısını Göbel Termal Tesislerinde gerçekleştiren Kütahya Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu heyeti, akşam saatlerinde Çavdarhisar ilçesine geçti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.