KOZLUCA GÖLETİNİN İHALESİ YAPILDI

Ekonomi Yayın: 17 Şubat 2017 - Cuma - Güncelleme: 17.02.2017 14:10:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4615 okunma
Google News

KOZLUCA GÖLETİNİN İHALESİ YAPILDI

AK Parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu Tavşanlı Kozluca Köyü Göleti hakkında yazılı basın açıklamasında bulundu.
Kavuncu yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Köylerimizin en önemli geçim kaynağı olan çiftçilik ve tarımın daha etkin ve verimli kullanılabilmesi için topraklarımızı suyla kavuşturmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıllarda Tavşanlı Kozluca köyü muhtarımız ve köy halkının talepleri sonrasında arazide gerekli çalışmalar başlatılmış ve su ölçümleri yapılmıştı. Elde edilen sonuçlar sonrasında Gölet yapımı 2017 yatırım programına alındı. 
14.02.2017 tarihinde gerçekleştirilen ihalenin kesinleşmesinden sonra yükleniciyle sözleşme imzalanacak ve yer teslimi yapılacak. Yaklaşık 500 günde tamamlanması beklenen Gölet ile 2 bin 340 dekar tarım arazisi sulanacak. Yatırım maliyeti 12 milyon 500 bin  TL’ yi bulacak bu dev yatırım ile topraklarımız bereketlenecek, mahsul artacak.
Hedefimiz sulanabilir bütün tarım arazilerimizi suyla buluşturmak. Ayrıca bundan sonra arazi toplulaştırma çalışmalarına da hız verilecek. Bunun için çalışmaları bizzat takip eden ve her zaman destek veren Orman ve Su işleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na ve DSİ Müdürlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bölge halkımıza bereketli olsun

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.