KROS LİGİNDE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE BAŞKAN SARAOĞLU’NDAN JEST

Spor Yayın: 09 Ocak 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 09.01.2017 18:28:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3152 okunma
Google News

KULÜPLER KROS LİGİNDE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE BAŞKAN SARAOĞLU’NDAN JEST

 

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Kulüpler Kros Liginde Yıldız Kızlarda Türkiye Üçüncüsü olan Gediz Gençlik Spor Kulübü sporcuları ve Atletizm branşında Türkiye derecesi yapan sporcularla bir araya geldi.

 

Düzenlenen programa, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Ali Tanrıkulu, Atletizm Antrenörü Kenan Özcan, Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Zafer Özkurt ve dereceye giren öğrenciler katıldı.

 

Atletizmde dereceye giren öğrencileri tek tek tebrik ederek spor ayakkabısı hediye eden Başkan Saraoğlu; “Bugün buradaki manzara benim Gediz gençliği ile bir kez daha gurur duymama neden oldu. Gençliğimizin faydalı uğraşlar içinde olduğunu gördükçe, geleceğimiz ve gençliğimiz adına umutlanıyorum. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaşması adına spora yönlendirmeliyiz. Çıtayı daha yükseklere çıkarmak adına hep birlikte çalışacağız. Gediz Belediyesi olarak gençlere yaptığımız yatırımları geleceğimize yapılan yatırımlar olarak görüyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençliğimizin her zaman yanında olarak onlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.