KSBÜ’den ilk galibiyet

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Basketbol Takımı, Üniversite Sporları Federasyonu Basketbol 2. Lig’de ilk galibiyetini aldı. Afyon’da düzenlenen müsabakada “Potanın Efeleri”, Ankara Yüksek İhtisas Üniversitesine karşı 10 sayılık farkla, 58-48’lik galibiyet elde ettiler.

Spor Yayın: 17 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 17.12.2019 17:25:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1881 okunma
Google News

KSBÜ’den ilk galibiyet

 

KSBÜ- Afyon’da gerçekleşen Üniversite Sporları Federasyonu Basketbol 2. Lig’inde KSBÜ ilk maçında, Ankara Yüksek İhtisas Üniversitesi Basketbol Takımına karşı 58- 48’lik galibiyet elde etti. KSBÜ tüm periyotları önde tamamladı. Maçın ilk periyodu 10-5, ikinci periyodu 19-18, üçüncü periyodu 40-36, dördünü periyodu ise 58-48’lik skorlarla tamamlandı.

Maç sonunda KSBÜ Basketbol Takımı Antrenörü Dr. Öğr. Üyesi Cenk Soysal şu açıklamalarda bulundu: “Güçlü rakibimize karşı çok iyi motive olduk. Maç içerisinde oyun disiplininden kopmadık. Rakibimize karşı skor olarak geriye düşmeden galip gelmeyi başardık. Öncelikle bize bu imkanı sağlayan Rektörümüz Prof. Dr Vural Kavuncu ve üniversite yönetimine olmak üzere, takımımıza gönül veren tüm öğrencilerimize teşekkür ederim.”

KSBÜ Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Öğr. Gör. Sinan Darcan ise ilk maçlarında büyük başarı gösteren oyuncuları arayıp kutlayarak, “Sizler Kütahya için potanın efelerisiniz.” diye konuştu. 

Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu da Antrenör Dr. Öğr. Üyesi Soysal’ı arayıp tebrik ederek, galibiyetten dolayı mutluluğunu dile getirdi. Rektör Kavuncu şunları kaydetti: “Üniversitemizi başarı ile temsil ettiğiniz için tebrik ederim. İlk maç olmasına rağmen tüm periyotları üstün kapatmışsınız. Galibiyetlerin devamını gelmesini dilerim.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.