KSBÜ'nün 'Aşıya davet' klibi sosyal medyada tıklanma rekoru kırdı

Sağlık Yayın: 16 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 16.09.2021 18:42:30
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
1747 okunma
Google News

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin (KSBÜ), vatandaşları aşıya teşvik etmek için hazırladığı klip sosyal medyada tıklanma rekoru kırdı.

Kentin tarihi ve turistin bölgelerinin yer aldığı görüntüler, üniversitenin sosyal medya hesaplarında kısa sürede izlenme rekoru kırdı.Kilipte KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, öğretim üyeleri ve öğrencileri rol aldıRektörlükten yapılan açıklamada, "Türkiye'nin Sağlık Temalı Devlet Üniversitesi Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ailesi olarak, hazırladığımız 'Aşı için çal' projesi kapsamında, 'İbrişim örmüyorlar' türküsünü seslendirildi. Aklımızda sağlık kalbimizde mavi günler. Sağlıklı bir gelecek için, siz de lütfen aşınızı olunuz" denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.