KSBÜ Simav’da İlk Mezunlarını Verdi

Eğitim Yayın: 05 Mayıs 2019 - Pazar - Güncelleme: 05.05.2019 18:12:57
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2303 okunma
Google News

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Simav SHMYO ilk mezunlarını verdi. Mezuniyet töreninde konuşma yapan KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, ‘’Mezun öğrencilerimizin arkasında her zaman olacağız.’’ dedi. SHMYO birincisi Merve Aytan mezuniyet kütüğüne ismini çakmasıyla birlikte, ilk mezunlar adına bu anı ölümsüzleştirdi. 
KSBÜ (Simav)- Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ilk mezunlarını verdi. Mezuniyet törenine Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Simav Belediye Başkanı Adil Biçer ve diğer protokol üyeleri de katılım sağladı. Kazcıoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu’da törene katılanlar arasındaydı. Törende konuşma yapan KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu şunları söyledi: ‘’Sağlık Bilimleri Üniversitesi olarak daha bir yaşını doldurmadık. Türkiye’de şuan 3 sağlık temalı devlet üniversitesi bulunmaktadır. Birisi de biziz. Üniversitemizin önemli yerlere ulaşacağına eminiz ve bu hedef doğrultusunda adımlar atmaktayız. Simav’a yeni bölümler kazandırarak, bu ilçemizi şehir üniversitesi haline getirmeyi planlıyoruz. Simav çok güzel bir ilçe. Türkiye’nin en güzel ilçelerinden birisi. Öğrencilerimizin burada güzel vakit geçirdiklerini umut ediyoruz. Mezun öğrencilerimiz gittikleri yerlerde KSBÜ armasını taşıyacaklar. Onların yaptıkları işler doğrultusunda bizim üniversitenin marka değeri artacaktır. Kütahya ve Simav’ı hiç unutmasınlar. Buraya olan aidiyetlerini her daim devam ettirsinler. Bizler mezun öğrencilerimizin her zaman arkasında olacağız.’’
‘’KSBÜ İLE BİRLİKTE SİMAVIMIZI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ’’
Törende konuşma yapan Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, ‘’KSBÜ ile birlikte Simavımızı daha ileriye taşıyacağız. Sayın Rektörüm Prof. Dr. Vural Kavuncu ile istişare halindeyiz. Yeni üniversite olan KSBÜ’nün Simav SHMYO’su bugün ilk mezunlarını verdi. Bizlerde burada olmanın ve öğrencilerin heyecanını paylaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Mezun öğrencilerimiz gittikleri yerlerde bizlerin kültür elçileri olacaklardır. Sizleri tekrar tebrik ediyorum.’’ diye konuştu.
Simav SHMYO Müdürü Öğr. Gör. Halil İsa Kuru ve Müdür Yrd. Öğr. Gör. Şaban Erdoğan öncülüğünde öğrenciler tarafından hazırlanan ve üzerinde KSBÜ logosu bulunan bir tablo Rektör Kavuncuya hediye edildi. Mezuniyet töreni öğrencilerin çeşitli gösterileri ile devam etti. SHMYO birincisi Merve Aytan ise mezuniyet kütüğüne ismini çakmasıyla birlikte, ilk mezunlar adına bu anı ölümsüzleştirdi. Öğrenciler ‘’Mezuniyet Hatırası’’ önünde bol bol fotoğraf çektirdiler. Tören geleneksel kep atma merasiminin ardından son buldu.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.